Villaggio Marco Polo

69.00

Villaggio Marco Polo – € 69.00

Artikelnummer: SUNWAUTO191454 Categorie:

Beschrijving

Villaggio Marco Polo

Villaggio Marco Polo ligt vlak bij het centrum van Bibione en wordt omringd door een weelderige tuin en heerlijk geurende pijnbomen. In het midden van het vakantiepark ligt een fijn zwembad waar jong en oud heerlijk kunnen afkoelen op een zonovergoten dag. Ga je liever naar het strand? Dan is het slechts een paar minuutjes lopen voordat je met je blote voetjes in het zand straat. Ook kun je gebruik maken van de gratis shuttle die ieder half uur op en neer rijdt.

FamFun

Bij alle accommodaties in Bibione is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Bibione kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* 2 uur met je familie varen op een eigen speedboot
* Een boottrip over de historische lagunes van Bibione
* Een bezoek aan een lokale wijnmakerij

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een familievakantie naar Bibione, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon. Op deze FamFun bestemming zijn er minimaal twee Nederlandstalige FamFun Guides. Zij begeleiden alle activiteiten en geven je nuttige tips en tricks.

Meer informatie..

Kluisje (op de kamer)

Extra informatie

Sterren

Verzorging

Stad

Regio

Waardering