Villa Casagrande – hotel

234.00

Villa Casagrande – hotel – € 234.00

Artikelnummer: SUNWAUTO173234 Categorie:

Beschrijving

Villa Casagrande – hotel

In het glooiende Toscaanse landschap ligt het eeuwenoude historische Villa Casagrande. Deze prachtige en karakteristieke plek deed vroeger dienst als elegant toevluchtsoord voor diverse rijke en machtige families en is vandaag de dag een uniek hotel.

Villa Casagrande brengt je terug naar de 15e eeuw, terug naar de renaissance. In de spectaculaire hal van het hotel schuilt een echt museum waar je Florentijnse, Siena en Umbrische schilderijen, bijzondere meubels en gotische beelden kunt bewonderen. De geschiedenis van dit authentieke hotel creëert een romantische sfeer en maakt een verblijf tot een bijzondere ervaring. Ook vind je in dit hotel veel luxe en comfort. Zo is er een fijn buitenzwembad, een prachtige spa en een fantastisch restaurant met Toscaanse specialisten.

Ook uniek is dat het hotel zelf olijfolie en wijn produceert. Leuk is dan ook dat er regelmatig proeverijen georganiseerd worden. Maar ook in de nabije omgeving valt er genoeg te proeven: in de Italiaanse trattoria’s, op de wijnboerderijen en als je de prachtige Chianti route maakt.

Meer informatie..

Kindvriendelijk complex

Extra informatie

Sterren

Verzorging

Stad

Regio

Waardering