Residence Village Al Parco/Le Acacie

79.00

Residence Village Al Parco/Le Acacie – € 79.00

Artikelnummer: SUNWAUTO161374 Categorie:

Beschrijving

Residence Village Al Parco/Le Acacie

Residence Village Al Parco/Le Acacie is slechts enkele jaren oud en biedt u prachtige luxe en moderne viersterren appartementen in Bibione. Via een pijnboombos loop je in circa 80 meter naar het strand en het centrum ligt op ongeveer 150 meter afstand. De appartementen zijn verdeeld over twee aparte gebouwen en voorzien van een fijn balkon. In de ondergrondse parkeergarage kun je gemakkelijk en veilig de auto kwijt. Bovendien staan hier wasmachines waar je gebruik van kunt maken. Om het helemaal af te maken is er nog een groot zwembad met apart bad voor de kleintjes, fijn toch?

FamFun

Bij alle accommodaties in Bibione is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Bibione kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* 2 uur met je familie varen op een eigen speedboot
* Een boottrip over de historische lagunes van Bibione
* Een bezoek aan een lokale wijnmakerij

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een familievakantie naar Bibione, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon. Op deze FamFun bestemming zijn er minimaal twee Nederlandstalige FamFun Guides. Zij begeleiden alle activiteiten en geven je nuttige tips en tricks.

Meer informatie..

Modern ingerichte accommodatie

Extra informatie

Sterren

Verzorging

Stad

Regio

Waardering