Residence Riviera Palace

59.00

Residence Riviera Palace – € 59.00

Artikelnummer: SUNWAUTO167195 Categorie:

Beschrijving

Residence Riviera Palace

De kindvriendelijk residence Riviera Palace is een comfortabel vakantieadres in het bruisende Loano. Zowel het centrum als strand liggen op steenworp afstand, erg handig want zo is alles binnen handbereik.

De residence beschikt over 48 ruime appartementen met een modern interieur. Ze zijn voorzien van hedendaags comfort, zoals een goed uitgeruste keuken, flatscreen en airconditing.

Voor sport en ontspanning kun je terecht bij het fijne zwembad. Een heerlijke plek om lekker weg te dromen op een van de ligbedjes en een plons te nemen in het verfrissende water. En voor de kindjes is er ook nog een speelruimte waar ze zich lekker kunnen uitleven en leuk spelletjes kunnen spelen.

FamFun

Bij alle accommodaties in Loano is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Loano kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* 1 dag toegang tot Aquapark Le Caravelle
* Kinderen kunnen hun eigen pizza bakken in een authentiek Italiaans restaurant
* 1 dag toegang tot de grotten van Toirano
* Onbeperkt gebruik van de FamFun playstation

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis tijdens de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

Meer informatie..

Totaal aantal kamers: 48

Extra informatie

Sterren

Verzorging

Stad

Regio

Waardering