Résidence I Cormorani

54.00

Résidence I Cormorani – € 54.00

Artikelnummer: SUNWAUTO110502 Categorie:

Beschrijving

Résidence I Cormorani

In de kindvriendelijke en sfeervolle résidence I Cormorani kan iedereen genieten van een heerlijke vakantie in “Bella Italia”, want plekken om lekker te relaxen, die vind je hier genoeg.

De idyllische residence is gebouwd in een typische Ligurische stijl: je ziet speelse geschakelde gebouwtjes in vrolijke pastelkleurtjes. Er omheen kronkelt een prachtig aangelegde tuin met kleurrijke bloemen, wuivende palmbomen en 2 mooie zwembaden. Het is hier goed toeven op één van de blauwwitte ligbedjes.

Ga je er liever op uit? Ook dan zit je hier goed. Résidence I Cormorani ligt op steenworp van een heerlijk zandstrand en het gezellige centrum van Loano. Liever een uitstapje buiten de stad? Ga dan naar de Grotten van Toirano. Niet alleen kun je jezelf hier vergapen aan de mooie rotsen, ook zijn hier voetsporen gevonden van prehistorische dieren!

FamFun

Bij alle accommodaties in Loano is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Loano kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* 1 dag toegang tot Aquapark Le Caravelle
* Kinderen kunnen hun eigen pizza bakken in een authentiek Italiaans restaurant
* 1 dag toegang tot de grotten van Toirano
* Onbeperkt gebruik van de FamFun playstation

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis tijdens de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

Meer informatie..

Totaal aantal kamers: 45

Extra informatie

Sterren

Verzorging

Stad

Regio

Waardering