Residence Belvedere Village

49.00

Residence Belvedere Village – € 49.00

Artikelnummer: SUNWAUTO125795 Categorie:

Beschrijving

Residence Belvedere Village

Residence Belvedere Village is vlakbij het charmante stadje Peschiera del Garda gelegen. Het ruim opgezette vakantiepark ligt aan het prachtige Gardameer en ligt 2 kilometer vanaf de stranden. Je kunt ontspannen en genieten aan de 3 zwembaden, waarvan er één een lagunezwembad is van circa 1400 vierkante meter. De kinderen zullen dol zijn op de speeltuin in het water.

Het terras met ligbedjes en parasols rondom de zwembaden nodigt je uit om heerlijk te gaan zonnebaden. De appartementen liggen om de zwembaden en de grote grasweide heen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook kunnen de kids zich vermaken in de speeltuin en hebben het geweldig naar hun zin in de miniclub en bij de animatie. ’s Avonds kan je lekker dineren in de pizzeria dat zich op het vakantiepark bevindt.

Bij alle accommodaties in Peschiera is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Peschiera kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

*1 dag toegang tot het Caneva resort (kies tussen Movieland park óf het Caneva Aquapark)
*1 dag toegang tot Parco Natura Viva
*1 rondleiding & wijnproeven voor de ouders , terwijl de kinderen op schattenjacht gaan met onze animator
*1x per week FamFun Open Air Cinema
* Onbeperkt gebruik van de FamFun playstation

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis tijdens de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

Meer informatie..

Modern ingerichte accommodatie

Extra informatie

Sterren

Verzorging

Stad

Regio

Waardering