Relais Corte Cavalli

139.00

Relais Corte Cavalli – € 139.00

Artikelnummer: SUNWAUTO133012 Categorie:

Beschrijving

Relais Corte Cavalli

Relais Corte Cavalli is een prachtig gerestaureerd 17e eeuws landhuis. Het ligt op 14 km van Sirmione, waar je een panoramisch uitzicht hebt op het Gardameer. Het restaurant biedt een keuken met gerechten op basis van verse producten. Ook worden er hier heerlijke kwaliteitswijnen geserveerd. Hier geniet je echt van rust en kan je mooie wandel- of fietstochten maken. Je kan heerlijk ontspannen bij het zwembad of ga eens naar de golfbaan vlakbij het hotel. Een dagtocht naar Verona is een aanrader, dat op slechts 30 minuten rijden ligt.

Bij alle accommodaties in Peschiera is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Peschiera kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

*1 dag toegang tot het Caneva resort (kies tussen Movieland park óf het Caneva Aquapark)
*1 dag toegang tot Parco Natura Viva
*1 rondleiding & wijnproeven voor de ouders , terwijl de kinderen op schattenjacht gaan met onze animator
*1x per week FamFun Open Air Cinema
* Onbeperkt gebruik van de FamFun playstation

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis tijdens de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

Meer informatie..

Authentieke accommodatie

Extra informatie

Sterren

Verzorging

Stad

Regio

Waardering