Hotel Valamar Riviera

119.00

Hotel Valamar Riviera – € 119.00

Artikelnummer: SUNWAUTO6128141 Categorie:

Beschrijving

Hotel Valamar Riviera

Het luxe boutique hotel Valamar Riviera ligt aan de populaire boulevard in het schilderachtige Porec en is alleen geschikt voor volwassenen. Naast een gourmet restaurant en een loungebar biedt het fijne hotel ook een adembenemend uitzicht over de jachthaven en het kristalheldere water van de Adriatische zee.

In 2013 en 2014 heeft is het hotel uitgeroepen tot Croatia’s Leading Boutique Hotel. Dit heeft onder andere te maken met de goede service en mooie inrichting. Maar ongetwijfeld heeft gourmet restaurant Spinnaker hier ook iets mee te maken. Een dagelijkse mix van verse zeevruchten en lokale producten worden hier als kunstwerkjes aan zee geserveerd.

Een andere highlight van hotel hotel Valamar Riviera is  het privéstrand op het eiland Sveti Nikola. Je kunt hier heerlijk relaxen op een van de loungebedden of gebruik maken van het zwembad op het eiland. De boot van het hotel brengt je slechts in 5 minuten naar dit fijne plekjes.

FamFun

Tijdens je autovakantie in Porec is bij alle accommodaties in Porec het FamFun pakket inbegrepen, zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Porec kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten:

* Ticket voor 1 uur toegang Aquapark Porec
* Introductie in grot klimmen bij Speleolit
* Toegang tot de grotten van Baredine
* Een leuke stranddag met veel georganiseerde activiteiten

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een familievakantie naar Porec, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon. Op deze FamFun bestemming is er minimaal één Nederlandstalige guide aanwezig.

Meer informatie..

Totaal aantal kamers: 105

Extra informatie

Sterren

Verzorging

Stad

Regio

Waardering