Hotel Savoy Beach

584.00

Hotel Savoy Beach – € 584.00

Artikelnummer: SUNWAUTO6141379 Categorie:

Beschrijving

Hotel Savoy Beach

Hotel Savoy Beach heeft twee prachtige zwembaden die omgeven zijn door een ruim, mooi aangelegd terras. Het ligt praktisch aan het schitterende strand van Bibione. Je steekt de het wandelpad over en je kunt je handdoek al uitrollen, heerlijk!

Voor een een drankje hoef je de deur niet uit, want daarvoor wordt gezorgd bij de bar. Heb je trek dan kun je terecht bij één van de twee restaurants die er zijn. Wil je graag een bezoek brengen aan een spa dan zit je hier ook goed. Het hotel en de spa zijn namelijk via een verwarmde gang met elkaar verbonden, zodat je hier in je badjas naartoe kunt wandelen!

FamFun
Bij alle accommodaties in Bibione is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Bibione kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* 2 uur met je familie varen op een eigen speedboot
* Een boottrip over de historische lagunes van Bibione
* Een bezoek aan een lokale wijnmakerij

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een familievakantie naar Bibione, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon. Op deze FamFun bestemming zijn er minimaal twee Nederlandstalige FamFun Guides. Zij begeleiden alle activiteiten en geven je nuttige tips en tricks.

Meer informatie..

Receptie

Extra informatie

Sterren

Verzorging

Stad

Regio

Waardering