Hotel Bella Peschiera

93.00

Hotel Bella Peschiera – € 93.00

Artikelnummer: SUNWAUTO187008 Categorie:

Beschrijving

Hotel Bella Peschiera

Hotel Bella Peschiera ligt midden in de gezellige stad Peschiera, aan de oever van het prachtige Gardameer. Je vindt hier alles voor een heerlijke vakantie met de hele familie.

Je kunt een verfrissende duik nemen in het zwembad, bakken op het zonneterras en gratis gebruik maken van de fietsen en het entertainment. Hotel Bella Peschiera ligt vlak bij camping Bella Italia, een van de best gewaardeerde campings aan het Gardameer. Je kunt gratis gebruik maken van alle faciliteiten op dit zusterresort. Je vindt hier van alles: een enorm waterpark met 5 zwembaden met glijbanen, tennisbanen, een supermarkt, ijssalon en meerdere restaurantjes.

Hotel Bella Peschiera ligt naast het historische centrum van Peschiera, wat zeker een bezoekje waard is. Ook worden er vanuit het hotel allerlei excursies georganiseerd. Bezoek bekende plaatsen als Verona en Venetië of stap op de hop-on hop-off boot om de leukste steden rond het Gardameer te ontdekken.

FamFun
Bij alle accommodaties in Peschiera is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Peschiera kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

*1 dag toegang tot het Caneva resort (kies tussen Movieland park óf het Caneva Aquapark)
*1 dag toegang tot Parco Natura Viva
*1 rondleiding & wijnproeven voor de ouders , terwijl de kinderen op schattenjacht gaan met onze animator
* Onbeperkt gebruik van de FamFun playstation

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis tijdens de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

Meer informatie..

Receptie

Extra informatie

Sterren

Verzorging

Stad

Regio

Waardering