Het Italiaanse dorp: Ollolai

Mooie berichten verschenen er de afgelopen tijd in de media over het italiaanse dorpje Ollolai.

Het is een reality programma op RTL4 over vijf Nederlandse stellen die een vervallen huis op Sardinië hebben gekocht voor één euro. Als tegenprestatie moeten ze de woning opknappen en een bijdrage leveren aan de lokale economie.

Dit lijkt voor de meeste koppels goed te lukken echter er zijn er ook een aantal die meer moeite hebben vanwege de taalbarrière.

De laatste uitzending is inmiddels geweest maar het heeft het dorp geen windeieren gelegd want vooral Nederlandse toeristen weten hun weg te vinden naar het dorp. Het is dan ook mogelijk om via onze website een vakantie te boeken in de buurt van Ollolai.

Leuk om kennis te maken met de Bekende Nederlanders die eigenlijk Bekende Italiërs zijn geworden en om te zien hoe ver zij met hun opknap huizen zijn van 1 euro. Zouden ze er al in wonen?

Mocht je het geluk hebben om daar op vakantie te gaan en je het leuk vinden om daar iets over te vertellen? Meld je dan snel bij ons, want wij zoeken nog mensen die vol passie over Italië kunnen vertellen. Neem contact met ons op via het contactformulier zodat jij ook andere mensen enthousiast kunt maken over Italië.

 

 

 

 

Geef Commentaar